ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Σχετικά Με Μας

Η Electronic Service εξειδικεύεται στην επισκευή τηλεοράσεων στο Ιλιον. Και όχι μόνο. Με έδρα λοιπόν το Ιλιον, η Electronic Service επεκτείνεται, εκτός από το service τηλεοράσεων, και στην εγκατάσταση τηλεοράσεων, αλλά και στο service και στην εγκατάσατση κεραιών και Hi-Fi συστημάτων. Βρίσκεται, όπως αναφέραμε στο Ίλιον Αττικής, και είναι η πιο κατάλληλη, γιατι είναι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή. Ίλιον, Πετρούπολη, Κηπούπολη, Άγιοι Ανάργυροι, Περιστέρι, Καματερό, Άνω Λιόσια, Ζεφύρι, Αχαρνές,Νέα Φιλαδέλφεια, είναι μόνο κάποιες από τις περιοχές που καλύπτουμε άμεσα και γρήγορα.

Η τριακονταετής εμπειρία και η άρτια εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας, εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

Στόχος μας, είναι να γνωρίσουν καλύτερα οι καταναλωτές, ότι υπάρχει μια εταιρία στην πόλη τους, που από το 1984 μέχρι και σήμερα, παρέχει οικονομία, ταχύτητα, συνέπεια, επαγγελματισμό, εγγύηση, χαμόγελο, ασφάλεια στον πελάτη. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση !
Η αποστολή μας είναι η ταχύτερη εξυπηρέτηση, όλων όσων μας εμπιστευτούν. Είμαστε ο δικό σας τεχνικός, που είναι άμεσα και γρήγορα διαθέσιμος, όποτε και όπου τον χρειαστείτε. Με σεβασμό στην επιθυμία του πελάτη, υποσχόμαστε εντιμότητα, συνέπεια, αγάπη, Ανθρωπιά, καλές τιμές!!
Η φιλοσοφία μας είναι να κερδίζουμε την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη αλλά και την προτίμηση των πελατών μέσα από τα έργα μας, τα οποία προσφέρουν διαρκή & αποτελεσματική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα.
Η επισκευή των τηλεοράσεων, των βίντεο, των dvd, των στερεοφονικών , των τηλεχειριστηρίων, η τοποθέτηση των κεραιών, γίνονται εύκολα και άμεσα με την Electronic Service.

H Electronic Service αποτελεί την πιο εύκολη και προσιτή λύση για σας που είστε κάτοικοι Ιλίου, Πετρούπολης, Περιστερίου και των πλησίων περιοχών. Εκεί διαφοροποιούμαστε από τις άλλες εταιρίες. Είμαστε ο τεχνικ΄ςο που θα τρέξει άμεσα στο χώρο σας, όποτε του ζητηθεί. Στα 30 χρόνια σταδιοδορμία μας, έχουμε αναλάβει ποικίλα έργα, με απόλυτη επιτυχία. Εσείς δεν έχετε παρά να ρωτήσετε. Πάρτε μας τηλέφωνο η στείλτε μας email, από τη φόρμα επικοινωνίας μας. Μη το σκέφτεστε. Εμπιστευτείτε μας!

ΕπισκευήΤηλεοράσεων

>>
Επισκευάζουμε άμεσα και αποτελεσματικά όλες τις τηλεοράσεις

ΤοποθέτησηΚεραιών

Η εγκατάσταση μιας κεραίας για την λήψη των επιγείων καναλιών μπορεί να γίνει πιο εύκολα από ότι πιστεύετε.

ΕγκατάστασηHiFi

>>
Εγκατάσταση και Ρύθμιση Hi-Fi,Video,Camera,Φωτογραφική,GPS,Τηλεχειριστήρια,CD-Player κτλ