ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επανασυντονισμός

Το 2009 ξεκινήσαμε να υλοποιούμε μέρος της ψηφιακής μετάβασης με διαδοχικές ενεργοποιήσεις ορισμένων κέντρων εκπομπής σε διάφορες περιοχές της χώρας. Ακολουθώντας τον μεταβατικό χάρτη συχνοτήτων που εξέδωσε το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε συνδυασμό με το Υπουργείο Επικρατείας με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 21161/12-8-2008, Φ.Ε.Κ. 1680/Β’/20-8-2008, καταφέραμε να δώσουμε πρόσβαση στο ψηφιακό σήμα στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού [πάνω από 70%]. Οι συχνότητες που χρησιμοποιούνται όμως κι από τις οποίες εκπέμπουν επίγεια ψηφιακά το πρόγραμμά τους οι τηλεοπτικοί σταθμοί πριν την τελική μετάβαση, είναι προσωρινές.

Ολοκληρώθηκε η ψηφιακή μετάβαση στην Αττική

Στην ψηφιακή εποχή πέρασε η Αττική καθώς ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 1ης Αυγούστου με απόλυτη επιτυχία το 2ο «περιοχικό» switch-off του αναλογικού σήματος. «Σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένας κομβικός σταθμός της μετάβασης από την αναλογική στην ψηφιακή τηλεόραση καθώς απέκτησε πρόσβαση στο επίγειο ψηφιακό σήμα μέσω των τελικών, κατοχυρωμένων από τη χώρα συχνοτήτων σχεδόν ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συμβάλουμε στην αλλαγή της τεχνολογίας της τηλεόρασης προσφέροντας πλέον μία νέα εμπειρία ψυχαγωγίας και ενημέρωσης» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Digea κ. Γιώργος Μαθιός με αφορμή την επιτυχή ψηφιακή μετάβαση στην Αττική.

Τι αλλάζει στην ψηφιακή τηλεόραση της Αττικής από την 1η Αυγούστου

Την 1η Αυγούστου 2014 τα ξημερώματα πραγματοποιείται στην Αττική το δεύτερο «περιοχικό» switch – off του αναλογικού σήματος όπου 11 κέντρα εκπομπής, μεταξύ των οποίων και η «Πάρνηθα», που εκπέμπουν αναλογικά στην Αττική και την Εύβοια περνούν οριστικά στην ψηφιακή εποχή. Παράλληλα, τα κέντρα εκπομπής «Υμηττός» και η «Αίγινα», που μεταδίδουν ήδη ψηφιακά τηλεοπτικό πρόγραμμα, θα εκπέμπουν σε νέες συχνότητες.

Δεν υπάρχουν αποκωδικοποιητές στην αγορά!

Οι εισαγωγικές εταιρείες επίγειων ψηφιακών δεκτών Edision Hellas, Stam Electronics, AstraSat, MSS Electronics, Sonix Satellite Antenna Systems, Ηλεκτρονικά Χριστόπουλοι, Ηλεκτρονικά Γκάγκας, Μουτσιούλης Διαμαντής Α.Ε.Β.Ε., με επιστολή που απέστειλαν στον Γενικό Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων του Υπουργείου ΥΠΟΜΕΔΙ Μενέλαο Δασκαλάκη ζητούν την αναβολή ακόμα και μέχρι τη Παρασκευή 14 Νοεμβρίου του επερχόμενου αναλογικού switch off της Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Στερεάς, που έχει οριστεί για τις 3 Οκτωβρίου, λόγω της αδυναμίας των προμηθευτικών οίκων του εξωτερικού να παραδώσουν συσκευές πριν το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Ταυτόχρονα λένε ότι με τα συνεχόμενα switch off της Πελοποννήσου, Αττικής και Βορειονατολικής Ελλάδας έχουν εξαντληθεί τα τελευταία αποθέματα επίγειων ψηφιακών δεκτών, και έτσι δεν μπορούν να υποστηριχθούν τα καταστήματα ηλεκτρονικών και οι τελικοί καταναλωτές στο επερχόμενο switch off του Οκτωβρίου.

ΕπισκευήΤηλεοράσεων

>>
Επισκευάζουμε άμεσα και αποτελεσματικά όλες τις τηλεοράσεις

ΤοποθέτησηΚεραιών

Η εγκατάσταση μιας κεραίας για την λήψη των επιγείων καναλιών μπορεί να γίνει πιο εύκολα από ότι πιστεύετε.

ΕγκατάστασηHiFi

>>
Εγκατάσταση και Ρύθμιση Hi-Fi,Video,Camera,Φωτογραφική,GPS,Τηλεχειριστήρια,CD-Player κτλ