ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Οι Υπηρεσίες Μας

Επισκευή Τηλεοράσεων
Επισκευάζουμε άμεσα και αποτελεσματικά όλες τις τηλεοράσεις. Επισκευές τηλεοράσεων παντός τύπου LCD – LED – CRT – PLASMA – OLED σε όλες της μεγάλες εταιρίες Samsung , LG , Phillips,Toshiba, Panasonic,TurboX,Grudic και πολλές ακόμα μάρκες.
Η παραλαβή και η παράδοση ισχύει μόνο για τις μεγάλες συσκευές τηλεόρασης (32″ άνω). Υπεύθυνο service από ειδικευμένο προσωπικό γρήγορα και με μικρό κόστος. Οι περισσότερες επισκευές γίνονται την ίδια ημέρα. Άμεση επισκευή συσκευής.
Τοποθέτηση Κεραιών
Αγοράσατε νέα τηλεόραση και το σήμα σας δεν είναι καλό? Μήπως με την αλλαγή του σήματος σε ψηφιακό έχετε πρόβλημα στην λήψη καναλιών?
Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, μπορεί να εγκαταστήσει νέα κεραία ή να αποκαταστήσει το πρόβλημα στην παλαιά εγκατάσταση.

Η εγκατάσταση μιας κεραίας για την λήψη των επιγείων καναλιών μπορεί να γίνει πιο εύκολα από ότι πιστεύετε. Δεν έχει σημασία εάν αφορά σε ένα διαμέρισμα με μία ή περισσότερες απολήξεις ή σε μια ολόκληρη πολυκατοικία. Εάν δεν είστε σίγουρος για το τι θέλετε η τριάντα πενταετής εμπειρία μας θα σας προτείνει την ποιο σωστή και οικονομική πρόταση.
Εγκατάσταση Hi-Fi
Εγκατάσταση και Ρύθμιση Hi-Fi,Video,Camera,Φωτογραφική,GPS,Τηλεχειριστήρια,CD-Player κτλ
  • Απαλλάσσεστε από τη σπατάλη χρόνου και τον κόπο για την εύρεση τεχνικού.
  • Θα σας δείξουμε τις βασικές λειτουργίες της συσκευής σας για να μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα στο μενού της, αλλά και να χαρείτε άμεσα την αγορά σας.
  • Θα κάνουμε έλεγχο καλής λειτουργίας της συσκευής σας μετά την εγκατάστασή της, για να είστε σίγουροι ότι λειτουργεί βάσει εργοστασιακών προδιαγραφών.
Πώληση Τηλεοράσεων και συστημάτων Hi-Fi
Ελάτε από το κατάστημά μας και θα βρείτε μια ποικιλία τηλεοράσεων και Hi-fi προς πώληση, σε πολύ προσιτές. τιμές. Επίσης διαθέτουμε και μεταχειρισμένες συσκευές, σε άριστη κατάσταση πάντα, προς πώληση σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Οι συσκευές από δεύτερο χέρι που διαθέτουμε, αποτελούν τεράστια ευκαιρία, για να καλύψουν τις ανάγκες σας για ψυχαγωγία και διασκέδαση.

ΕπισκευήΤηλεοράσεων

>>
Επισκευάζουμε άμεσα και αποτελεσματικά όλες τις τηλεοράσεις

ΤοποθέτησηΚεραιών

Η εγκατάσταση μιας κεραίας για την λήψη των επιγείων καναλιών μπορεί να γίνει πιο εύκολα από ότι πιστεύετε.

ΕγκατάστασηHiFi

>>
Εγκατάσταση και Ρύθμιση Hi-Fi,Video,Camera,Φωτογραφική,GPS,Τηλεχειριστήρια,CD-Player κτλ